Autor Subiect: Cum se tranzactioneaza la Etoro  (Citit de 79 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

emin3nt sayºs

• Administrator
  • Newbie
  • Mesaje postate: 23
    • Vezi Profilul
    • Beautifull search
Cum se tranzactioneaza la Etoro
« Răspuns #1 : Februarie 14, 2012, 06:16:41 pm »
Teama de tranzactiile online este normala datorita necunoasterii insa cu Etoro acest lucru este compensat de catre plataforma OpenBook care iti permite sa copii tranzactiile altor brokeri de succes,poti vedea istoria ultimilor tranzactii efectuate de acestia si in acest fel poti opta in a-ti investi banii pe miscarile lor. Desi in Forex poti castiga repede la fel de repede poti sa si pierzi daca te arunci cu capul inainte fara a te gandi putin, nu trebuie sa iei decizii doar cu gandul la castiguri uriase,poti sa te multumesti si cu mai putin,un castig intre 2%-10% este suficient pe zi.
Diferenta intre Forex si Bursa este mare, de exemplu la Bursa poti castiga doar daca actiunile care le cumperi urca, daca valoarea lor coboara iti pierzi banii, ei bine , in Forex poti castiga in ambele cazuri, toto ceea ce faci in Forex este sa prezici diferenta intre 2 monezi diferite, ex: EUR/USD , EUR/GPB , USD/JPY , CAD/USD …si multe alte valori ,de exemplu poti sa mizezi ca euro va creste fata de dolar, cumperi euro si daca predictia ta este buna si euro creste vei castiga. Pe de alta parte poti miza ca euro va scadea fata de dolar asa ca vinzi euro si daca acesta scade vei castiga, insa cel mai bine daca esti incepator este sa nu faci nimic de capul tau, urmareste miscarile altor brokeri experti si copie aceste miscari, este mult mai ......citeste mai multe si vezi video pe :

http://www.nehoiu.org/tranzactii-forex/

Invata cum sa deschizi sau sa inchizi o tranzactie si sa setezi Stop loss

Sa deschizi o tranzactie sau sa o inchizi este relativ simplu dar sunt si alte aspecte de tinut cont cum ar fi Stop Loss, cu acesta functie poti seta cantitatea de bani care o poti pierde, de exemplu daca o operatie merge in rosu  si ajunge la aprox -70% ,80% pierdere eu va sfatuiesc sa modificati Stop loss si sa mai bagati bani, in acest fel operatia nu se va inchide si va continua. Eu niciodata nu am inchis o operatie pe rosu,dar am pierdut vreo 2 findca nu am stiut sa setez stop loss si la scurt timp dupà aceea cursul valutar s-a intors si nu as fi pierdut acei bani, sfatul meu este sa asteptati pana cand operatia devine profitabila (o zi,5,10 zile) , experienta si graficele spun ca cursul valutar urca si coboara asa ca dupa un timp operatiile isi vor reveni. Vezi in grafic cum Euro/USD a urcat si a coborat in decurs de cateva luni de un nivel la altul si inapoi asa ca orice pozitie isi revine dupa un timp.

Invata despre Cary Trades over weekend si Markets hours aici http://invata-forex.nehoiu.net
« Ultima Modificare: Februarie 27, 2012, 12:03:36 pm de emin3nt sayºs »